Een verbinding tot stand brengen met Wireless Direct

Bij deze methode werkt de P-touch tevens als een toegangspunt voor het draadloze netwerk.
1
Verbind de P-touch en de computer met behulp van een USB-kabel.
2
Houd de knop voor de draadloze modus gedurende één seconde ingedrukt om de functie voor draadloos LAN in te schakelen als het Wi-Fi-lampje niet brandt.
Laat de knop los als het Wi-Fi-lampje gaat branden. Het Wi-Fi-lampje knippert.
3
4
Selecteer de SSID van de P-touch op het scherm met WiFi-instellingen op uw computer en voer het wachtwoord in.
5
Het NFC-lampje gaat branden als de verbinding tot stand is gebracht.
Opmerking Opmerking
De standaard-SSID en het standaardwachtwoord af fabriek zijn als volgt:
SSID: "DIRECT-brPT-P750W****" waarbij "****" staat voor de laatste vier cijfers van het serienummer van het product.
(Het label met het serienummer wordt zichtbaar als u het cassettedeksel opent.)
Wachtwoord (netwerksleutel): 00000000
Druk twee keer op de knop voor de draadloze modus als u SSID en wachtwoord wilt afdrukken.
(Gebruik tape van 24 mm.)
Als U Wireless Direct inschakelt, kunt u geen verbinding maken met internet via een draadloos netwerk. Maak gebruik van een bedrade verbinding als u internet wilt gebruiken.