P-touch Editor gebruiken

U moet P-touch Editor en het printerstuurprogramma installeren voordat u de P-touch kunt gebruiken met uw computer.
Ga voor het downloaden van het nieuwste stuurprogramma en de nieuwste software naar de Brother support website: support.brother.com.
Controleer of het Editor Lite-lampje uit is als u wilt afdrukken via een USB-verbinding. Als het Editor Lite-lampje brandt, houdt u de Editor Lite-knop ingedrukt tot het lampje dooft.

P-touch Editor gebruiken (voor Windows)

P-touch Editor starten

1
Voor Windows 10
Klik op de knop Start, selecteer vervolgens [Alle apps] en klik op [P-touch Editor] bij [Brother P-touch], of dubbelklik op het bureaublad op [P-touch Editor].
Voor Windows 8/ Windows 8.1 / Windows Server 2012/2012 R2
Klik op [P-touch Editor] op het scherm [Apps] of dubbelklik op [P-touch Editor] op het Bureaublad.
Voor Windows Vista / Windows 7 / Windows Server 2008/2008 R2
Klik in het menu Start op [Alle Programma’s] - [Brother P-touch] - [P-touch Editor].
Afbeelding
Wanneer P-touch Editor wordt gestart, kiest u of u een nieuwe lay-out wilt maken of een bestaande lay-out wilt openen.
Opmerking Opmerking
U kunt P-touch Editor ook starten met snelkoppelingen, als u tijdens de installatie hebt gekozen voor het maken van snelkoppelingen.
Pictogram van de snelkoppeling op het Bureaublad: dubbelklik op het pictogram om P-touch Editor te starten.
Pictogram van de snelkoppeling op de werkbalk Snel starten: klik op het pictogram om P-touch Editor te starten.
U kunt het gedrag van P-touch Editor na het starten aanpassen door te klikken op [Extra] - [Opties] op de menubalk van P-touch Editor, zodat het dialoogvenster [Opties] wordt geopend. Selecteer aan de linkerkant de kop [Algemeen] en vervolgens de gewenste instelling in de vervolgkeuzelijst [Bewerkingen] bij [Opstartopties]. De standaardinstelling is [Nieuwe weergave weergeven].
2
Selecteer een optie in het scherm.
Scherm
1.
Als u een nieuwe lay-out wilt maken, klikt u op de knop [Nieuwe lay-out].
2.
Als u een nieuwe lay-out wilt maken op basis van een voorgedefinieerde lay-out, selecteert u de knop van de gewenste categorie.
3.
Als u een voorgedefinieerde lay-out wilt koppelen aan een database, schakelt u het selectievakje naast [Verbinden met database] in.
4.
Als u een bestaande lay-out wilt openen, klikt u op [Openen].
5.
Als u de toepassing wilt openen om gemakkelijk labels te maken voor elektrische apparatuur, klikt u op de knop [Wizard Kabeletiketten].
Scherm

Afdrukken met P-touch Editor