P-touch Editor gebruiken (voor Macintosh)

P-touch Editor starten

1
Dubbelklik op het pictogram [P-touch Editor] op het bureaublad.
Opmerking Opmerking
De onderstaande methode kan ook worden gebruikt om P-touch Editor te starten.
Dubbelklik op [Macintosh HD] - [Programma’s] - [P-touch Editor] en vervolgens op het toepassingspictogram van [P-touch Editor].
P-touch Editor wordt gestart.

Als een bericht wordt weergegeven waarin u wordt opgedragen het CUPS-printerstuurprogramma te selecteren

Tijdens het afdrukken kan een bericht worden weergegeven waarin u wordt opgedragen het CUPS-printerstuurprogramma bij uw versie van het besturingssysteem te selecteren. Selecteer in dat geval als volgt het CUPS-printerstuurprogramma.
1
Selecteer in het Apple-menu [Systeemvoorkeuren] – [Afdrukken en scannen] of [Printers en scanners].
2
Selecteer uw Brother-printer in het gedeelte [Printers].
3
Controleer welk printerstuurprogramma wordt gebruikt. Dat staat naast [Soort].
Als "(Modelnaam) - Air Print" wordt weergegeven bij [Soort], wordt het printerstuurprogramma voor Air Print geselecteerd. Het stuurprogramma voor Air Print biedt geen ondersteuning voor P-touch Editor, dus dient u het CUPS-printerstuurprogramma toe te voegen.
4
Klik op de knop [+].
Afbeelding
5
Klik op het pictogram [Standaard] boven in het dialoogvenster.
6
Selecteer uw apparaat in de lijst [Naam].
7
Controleer of "Brother XXXXXX CUPS" is geselecteerd in de lijst [Gebruik].
(Waarbij XXXXXXX de modelnaam is.)
Opmerking Opmerking
Als u "Brother XXXXXX CUPS" niet kunt vinden, is het CUPS-printerstuurprogramma niet geïnstalleerd. Ga naar de pagina [Downloads] op de Brother support website (support.brother.com) om de nieuwste versie van het CUPS-printerstuurprogramma te downloaden en te installeren.
Klik op [Voeg toe].
Afbeelding
De printer is nu beschikbaar in het gedeelte [Printers].
Sluit het venster Systeemvoorkeuren.