Een verbinding tot stand brengen in de infrastructuurmodus

Voor Windows
1
Maak een aantekening van de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord van het WLAN-toegangspunt/de router.
2
Verbind de printer en de computer met behulp van een USB-kabel.
3
Houd de knop voor de draadloze modus gedurende één seconde ingedrukt om de functie voor draadloos LAN in te schakelen als het Wi-Fi-lampje niet brandt. Laat de knop los als het Wi-Fi-lampje gaat branden. Het Wi-Fi-lampje knippert.
4
Start Printer Instelling Tool op uw computer en klik op de knop [Communicatie-instellingen].
Zie Printer Instelling Tool (voor Windows) voor meer informatie over Printer Instelling Tool.
5
Controleer bij [Draadloze instellingen] op het tabblad [Draadloos LAN] of de [Communicatiemodus] is ingesteld op [Infrastructuur].
6
Voer de SSID in waarvan u een aantekening hebt gemaakt of klik op [Zoeken] en selecteer de SSID in de weergegeven lijst.
7
Voer het wachtwoord in als [Passphrase].
Opmerking Opmerking
Welke gegevens u moet invoeren is afhankelijk van de verificatiemethode en versleutelingsmodus. Voer de gegevens voor uw netwerkomgeving in.
8
Klik op [Toepassen].
9
Het Wi-Fi-lampje gaat branden als de verbinding tot stand is gebracht.
Opmerking Opmerking
Gebruik de Communicatie-instellingen als u andere netwerkinstellingen wilt wijzigen.
Zie Communicatie-instellingen gebruiken voor meer informatie over de communicatie-instellingen.
Voor Macintosh
Gebruik de Wireless Device Setup Wizard (Wizard Draadloos apparaat instellen). U vindt deze op de pagina [Downloads] op de Brother support website: (support.brother.com).
Opmerking Opmerking
Raadpleeg [Veelgestelde vragen en probleemoplossing] op de Brother support website (support.brother.com) als u de ad-hocmodus gebruikt.