Een draadloze netwerkverbinding instellen

In deze paragraaf wordt beschreven hoe u draadloze netwerkinstellingen configureert en een draadloze netwerkverbinding tot stand brengt als u de draadloze netwerkinstellingen niet al tijdens de installatie hebt geconfigureerd.
Opmerking Opmerking
U kunt geen draadloze netwerkverbinding tot stand brengen als de P-touch wordt gevoed met alkaline- of Ni-MH-batterijen. Gebruik in plaats daarvan een oplaadbare li-ionbatterij of een netspanningsadapter.

Met WPS (Wi-Fi Protected Setup™)

Als uw WLAN-toegangspunt/router WPS (Wi-Fi Protected Setup™) ondersteunt, kunt u instellingen en verbinding heel eenvoudig configureren met één druk op een knop.
1
Controleer of uw WLAN-toegangspunt/router het WPS-symbool heeft.
Afbeelding
2
Houd de knop voor de draadloze modus op de P-touch langer dan 5 seconden ingedrukt.
Laat de knop los als het Wi-Fi-lampje knippert met een interval van 0,5 seconde.
3
Druk op de WPS-knop op het WLAN-toegangspunt/de router.
4
Het Wi-Fi-lampje gaat branden als de verbinding tot stand is gebracht.
Opmerking Opmerking
De printer zal gedurende 2 minuten proberen een verbinding tot stand te brengen met behulp van WPS. Als u in die periode de knop voor de draadloze modus meer dan 5 seconden ingedrukt houdt, zal de printer de pogingen om een verbinding tot stand te brengen gedurende 2 minuten vanaf dat moment voortzetten.