Afdrukken via een draadloze netwerkverbinding

Opmerking Opmerking
U kunt geen draadloze netwerkverbinding tot stand brengen als de P-touch wordt gevoed met alkaline- of Ni-MH-batterijen. Gebruik in plaats daarvan een oplaadbare li-ionbatterij of een netspanningsadapter.
Het wordt aanbevolen om bij de installatie van de toepassing de netwerkinstellingen te configureren als u wilt afdrukken via een draadloze netwerkverbinding.
U kunt de draadloze netwerkinstellingen achteraf wijzigen met Printer Instelling Tool. (Alleen voor Windows)
Zie Printer Instelling Tool (voor Windows) voor meer informatie.
U kunt gebruik maken van de volgende installatiemethoden.
Ga naar de onderstaande website en download daar de benodigde software. De instructies voor installatie staan op de downloadpagina.
Voor Windows: install.brother
Voor Macintosh: de pagina [Downloads] op de Brother support website (support.brother.com)