6 Brother P-touch Utility (voor Macintosh)

Met P-touch Utility kunt u de communicatie-instellingen en de apparaatinstellingen van de printer opgeven op de Macintosh-computer als de printer op de computer is aangesloten met een USB-kabel.
Opmerking Opmerking
P-touch Utility wordt op hetzelfde moment geïnstalleerd als andere software, bijvoorbeeld het printerstuurprogramma.
Belangrijk Belangrijk
Controleer of het Editor Lite-lampje is uitgeschakeld voordat u de USB-kabel aansluit op de computer. Als het Editor Lite-lampje brandt, houdt u de Editor Lite-knop ingedrukt tot het lampje dooft.
Steek zo nodig de stekker van de netspanningsadapter in het stopcontact.
Controleer of het printerstuurprogramma is geïnstalleerd en volledig functioneel is.
Sluit de printer aan op een computer met een USB-kabel.
U kunt met dit hulpprogramma geen instellingen configureren via een WLAN-verbinding.

P-touch Utility gebruiken

1
Sluit de P-touch aan op de computer.
2
Klik op [Macintosh HD] - [Programma’s] - [Brother] - [P-touch Utilities] - [Brother P-touch Utility.app].
Het venster van [Brother P-touch Utility] wordt weergegeven.

Dialoogvenster Instellingen

Afbeelding
1.
Printer
Weergave van de modelnaam van de printer.
2.
Setting Tabs (Tabbladen voor instellingen)
Klik op het tabblad met de instellingen die u wilt opgeven of wijzigen.
3.
Apply (Toepassen)
De instelling voor elk item wordt naar de printer verzonden.
4.
Resets the settings to their defaults (Standaardinstellingen herstellen)
De fabrieksinstellingen herstellen voor alle printerinstellingen.
5.
Current (Huidig)
De huidige instellingen van de aangesloten printer worden opgehaald en weergegeven in het dialoogvenster.
Exit (Sluiten)
P-touch Utility afsluiten.