Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut överförda databasdata

Skriva ut överförda databasdata

Du kan överföra en databas konverterad till en CSV-fil till märkmaskinen, anpassa texten och sedan skriva ut de uppdaterade etiketterna.
  • Verifiera att den databas som överförs till märkmaskinen inte har en mall tilldelad till den.
  • Databasdata som importeras till varje typ av etikettapplikation, enligt antalet block och etiketter inställda för varje typ.
  • Om det valda databasintervallet är större än antalet block och etiketter inställda för varje typ av etikettapplikation importeras data tills det maximala antalet har uppnåtts.

Tabellen nedan visar de utskrivna resultaten för varje typ av etikettapplikation när databaser som i de följande exemplen importeras.

Exempel 1 Exempel 2
image
image
1,2 – valt intervall i databas
Typ av etikettapplikation Metod för dataimport

Utskrivet resultat

< Exempel 1>

Utskrivet resultat

< Exempel 2>

Allmänt

För varje etikett separat

image
image

Frontpanel

För varje etikett separat

(Om 2 block ställs in per etikett)

image

(Om 2 block ställs in per etikett)

image

Kabellindning

För varje etikett separat

image
image

Kabelflagga

Separat för varje etikett

image
image

Separat för varje block

image
image

Anslutningspanel

Separat för varje block

image
image

Kopplingspanel

Separat för varje block

image
image

PT-E310BT

1. Tryck på knappen för den typ av etikettapplikation du vill skriva ut.
  2. Tryck på image och tryck sedan på image.
  3. Tryck på image eller image för att välja den databas du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
    Den valda databasen visas på LCD-skärmen.
  4. Tryck på image, image, image eller image för att välja den första posten i intervallet du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image, image, image eller image för att välja den sista posten i intervallet du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
    Posterna i det valda intervallet markeras på LCD-skärmen.
  6. Tryck på image.

PT-E510/PT-E560BT

1. Tryck på knappen för den typ av etikettapplikation du vill skriva ut.
  2. Tryck på image.
  3. Tryck på image eller image för att välja den databas du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
    Den valda databasen visas på LCD-skärmen.
  4. Tryck på image, image, image eller image för att välja den första posten i intervallet du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
  5. Tryck på image, image, image eller image för att välja den sista posten i intervallet du vill skriva ut och tryck sedan på OK.
    Posterna i det valda intervallet markeras på LCD-skärmen.
  6. Tryck på image.