Hem > Skriva ut etiketter > Skriva ut överförda databasdata > Redigera en överförd databas

Redigera en överförd databas

PT-E310BT

1. Tryck på image och tryck sedan på image.
  2. Tryck på image eller image för att välja den databas du vill redigera och tryck sedan på OK.
    Den valda databasen visas på LCD-skärmen.
  3. Tryck på image eller image för att välja den cell du vill redigera och tryck sedan på OK och håll den intryckt.
  4. Redigera cellen och tryck sedan på OK. För att avbryta redigeringen, tryck på Esc och tryck sedan på OK.
    image
    • Du kan lägga till eller ta bort en radbrytning.
    • Antalet tillgängliga symboler du kan använda är begränsat.
    • Varje cell kan innehålla upp till fem rader.
  5. Tryck på Esc.
    Dina ändringar i databasen har sparats.

PT-E510/PT-E560BT

1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att välja den databas du vill redigera och tryck sedan på OK.
    Den valda databasen visas på LCD-skärmen.
  3. Tryck på image eller image för att välja den cell du vill redigera och tryck sedan på OK och håll den intryckt.
  4. Redigera cellen och tryck sedan på OK. För att avbryta redigeringen, tryck på Esc och tryck sedan på OK.
    image
    • Du kan lägga till eller ta bort en radbrytning.
    • Antalet tillgängliga symboler du kan använda är begränsat.
    • Varje cell kan innehålla upp till sju rader.
  5. Tryck på Esc.
    Dina ändringar i databasen har sparats.