Hem > Skriva ut etiketter > Skriv ut överförda mallar > Radera en överförd mall

Radera en överförd mall

När du raderar en överförd mall tas den bara bort från din märkmaskin. Den raderas inte från P-touch Editor eller från databasen.
  1. Tryck på image.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Överförda mallar] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja den mall du vill radera och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att visa [Ta bort] och tryck sedan på OK.
    Meddelandet [Ta bort?] visas.
  5. Tryck på OK.