Hjem > Sette opp merkemaskinen > Koble merkemaskinen til en ekstern strømkilde

Koble merkemaskinen til en ekstern strømkilde

VIKTIG
For å beskytte og sikkerhetskopiere minnet til merkemaskinen må du IKKE koble merkemaskinen fra den eksterne strømkilden hvis du bruker det uten batteri.

Koble til et strømuttak med nettadapteren for USB Type-C (ekstrautstyr)

image
  • Nettadapteren for USB Type-C er et ekstrautstyr.
  • Vi anbefaler å bruke nettadapter for USB Type-C fra Brother for å sikre høy ytelse. Denne nettadapteren er konfigurert med de nøyaktige spennings- og strømkravene for denne Brother-maskinen.
  1. Koble nettadapteren for USB Type-C til merkemaskinen.
  2. Nettadapterpluggen kobles til et nærliggende strømuttak (AC 100-240 V, 50/60 Hz).
    image

Koble til en datamaskin ved bruk av en USB Type-C-kabel

1. Kontroller at datamaskinen er på.
  2. Koble merkemaskinen til datamaskinen ved bruk av USB Type-C-kabelen (inkludert).
    image
    1. Datamaskinens USB-port

5 V DC, 0,5 A eller høyere

image
    For å skrive ut etiketter må det være installert et oppladbart li-ion-batteri, og skriveren må være koblet til en ekstern strømkilde.

Koble til en USB-lader ved bruk av en USB Type-C-kabel

1. Koble USB-kabelen til merkemaskinen.
  2. Koble USB-kabelen til en USB-lader (ikke inkludert) og koble laderen til en strømkilde.
    image
    1. USB-lader (ikke inkludert)

5 V DC, 0,5 A eller høyere

image
    For å skrive ut etiketter må det være installert et oppladbart li-ion-batteri, og skriveren må være koblet til en ekstern strømkilde.