Hjem > Sette opp merkemaskinen > Lad det oppladbare li-ion-batteriet

Lad det oppladbare li-ion-batteriet

Tips for bruk av det oppladbare li-ion-batteriet

Lad det oppladbare li-ion-batteriet helt opp før bruk.
image
  • Lad det oppladbare li-ion-batteriet i et miljø med temperatur mellom 10°C og 35°C. Ellers lades ikke batteriet.
  • For å forhindre forringelse av det oppladbare li-ion-batteriet skjer ikke lading når den gjenværende ladningen i batteriet er tilstrekkelig, selv om en ekstern strømkilde er tilkoblet.

Slik sikrer du optimal ytelse og lang levetid for det oppladbare li-ion-batteriet:

• Ikke bruk eller oppbevar det oppladbare li-ion-batteriet på et sted som er utsatt for ekstremt høye eller lave temperaturer, ettersom det da kan forringes raskere.
  • Ta ut det oppladbare li-ion-batteriet fra merkemaskinen når det skal oppbevares over lengre tid.
  • Oppbevar det oppladbare li-ion-batteriet på et tørt og kjølig sted uten direkte sollys.
  • Lad opp det oppladbare li-ion-batteriet hver sjette måned hvis skriveren ikke skal brukes på en god stund.

Lad det oppladbare li-ion-batteriet

Lad det oppladbare li-ion-batteriet så snart du konfigurerer merkemaskinen.
  1. Slå av etikettskriveren.
  2. Kontroller at det oppladbare li-ion-batteriet er riktig installert.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Bruk nettadapter for USB Type-C til å koble merkemaskinen til et strømuttak.
    • Bruk en USB Type-C-kabel til å koble merkemaskin til datamaskinen eller en kompatibel USB-lader.
    image
    • Nettadapteren for USB Type-C er ikke inkludert.
    • Det tar lengre tid å lade med en USB Type-C-kabel enn med en nettadapter for USB Type-C.
    • USB-laderen må være 5 V 0,5 A eller høyere.
    image
    Når batteriet er fulladet, slås LED-lampen seg av.
  4. Koble skriveren fra strømforsyningen.

image
  • Når du bruker den dedikerte adapteren, lader du det oppladbare li-ion-batteriet i tre timer for å lade batteriet helt.
  • IKKE ta ut det oppladbare li-ion-batteriet mens du bruker merkemaskinen med en USB-tilkobling (USB Type-C-kabel eller nettadapter for USB Type-C). Hvis du gjør dette, kan det føre til at merkemaskinen slås av uventet.

Stopp lading av det oppladbare li-ion-batteriet

• Koble merkemaskinen fra strømkilden for å slutte å lade det oppladbare li-ion-batteriet.