Hjem > Sette opp merkemaskinen > Sett inn en tapekassett

Sett inn en tapekassett

1. Plasser skriveren med fremsiden ned på en flat overflate. Trykk på dekselsperren (1) og ta av bakdekselet (2).
    image
  2. Sett inn en tapekassett som vist.
    image
    VIKTIG

Når du setter inn tapekassetten, må du sørge for at tapen ikke setter seg fast i skrivehodet. Sett inn tapekassetten horisontalt for å unngå å skade tapen eller fargebåndet.

3. Kontroller at krokene på bakdekselet (1) er riktig satt inn, og lukk deretter bakdekselet.
    image
    image

Hvis du ikke kan lukke bakdekselet, må du kontrollere at utløserhendelen (1) er i hevet posisjon, som vist. I motsatt fall må du løfte utløserhendelen og prøve igjen.