Hjem > Sette opp merkemaskinen > Montere det oppladbare li-ion-batteriet > Fjern det oppladbare li-ion-batteriet

Fjern det oppladbare li-ion-batteriet

1. Kontroller at merkemaskinen er slått av. Hvis merkemaskinen er slått på, trykk og hold inne image for å slå den av.
  2. Plasser skriveren med fremsiden ned på en flat overflate. Trykk på dekselsperren (1) og ta av bakdekselet (2).
    image
  3. Ta ut det oppladbare li-ion-batteriet slik pilen viser.
    image
  4. Kontroller at utløserhendelen (1) er i hevet posisjon, som vist.
    image
  5. Kontroller at krokene på bakdekselet (1) er riktig satt inn, og lukk deretter bakdekselet.