Overføre flere elementer fra datamaskinen til skriveren (Windows)

Følg disse retningslinjene når du overfører flere elementer ved bruk av P-touch Editor.

Datatype Maksimalt antall overførbare elementer Detaljer

Mal

99
  • Hver mal kan inneholde maksimalt 50 objekter.
  • Maksimalt antall linjer som hvert objekt kan inneholde, varierer avhengig av skrivermodellen.

Database

99
  • Bare CSV-filer kan overføres.
  • Hver CSV-fil kan inneholde maksimalt 255 felt og 65 000 poster.

1. Koble skriveren til datamaskinen med en USB-kabel, og slå på skriveren.
  2. Start P-touch Editor image.

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

*Avhengig av datamaskinens operativsystem, er det ikke sikkert at Brother P-touch-mappen kan opprettes.

3. Kontroller at modellens navn er valgt på startskjermbildet, og klikk på Overfør.
  4. I Overfør-vinduet klikker du på Bla gjennom..., og spesifiserer deretter elementene du ønsker å overføre.
    De angitte elementene vises på fillisten.
  5. Kontroller at elementet du vil overføre, er valgt på fillisten, og klikk deretter på Overfør.
  6. Klikk på OK.
    De valgte elementene overføres til skriveren.