Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut overførte databasedata

Skrive ut overførte databasedata

Du kan overføre en database konvertert til en CSV-fil, til merkemaskinen, tilpasse teksten og deretter skrive ut de oppdaterte etikettene.
  • Forsikre deg om at databasen du overfører til merkemaskinen, ikke har en tilordnet mal.
  • Databasedataene importeres i hver etikettpåføringstype i henhold til antall blokker og sider som er angitt for hver type.
  • Hvis det valgte databaseområdet er større enn antallet blokker og etiketter som er angitt for hver etikettpåføringstype, importeres dataene til det maksimale antallet er nådd.

Tabellen nedenfor viser utskriftsresultatene for hver etikettpåføringstype ved importering av databaser vist i de følgende eksemplene.

Eksempel 1 Eksempel 2
image
image
1,2 Valgt område i databasen
Etikettpåføringstype Dataimportmetode

Utskriftsresultat

< Eksempel 1 >

Utskriftsresultat

< Eksempel 2 >

Generelt

For hver etikett separat

image
image

Deksel

For hver etikett separat

(Når 2 blokker er angitt per etikett)

image

(Når 2 blokker er angitt per etikett)

image

Kabelbunting

For hver etikett separat

image
image

Kabelflagg

For hver etikett separat

image
image

For hver blokk separat

image
image

Patchpanel

For hver blokk separat

image
image

Kontaktpunkt

For hver blokk separat

image
image

PT-E310BT

1. Trykk på knappen for etikettpåføringstypen du ønsker å skrive ut.
  2. Trykk på image, og trykk deretter på image.
  3. Trykk på image eller image for å velge databasen du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
    Den valgte databasen vises på LCD-skjermen.
  4. Trykk på image, image, image eller image for å velge den første posten i området du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image, image, image eller image for å velge siste den siste posten i området du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
    Postene i det valgte området utheves på LCD-skjermen.
  6. Trykk på image.

PT-E510/PT-E560BT

1. Trykk på knappen for etikettpåføringstypen du ønsker å skrive ut.
  2. Trykk på image.
  3. Trykk på image eller image for å velge databasen du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
    Den valgte databasen vises på LCD-skjermen.
  4. Trykk på image, image, image eller image for å velge den første posten i området du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image, image, image eller image for å velge siste den siste posten i området du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
    Postene i det valgte området utheves på LCD-skjermen.
  6. Trykk på image.