Hjem > Overføre maler til skriveren ved bruk av datamaskinen (Windows) > Sikkerhetskopiere maler eller andre data som er lagret i skriveren, til datamaskinen (Windows)

Sikkerhetskopiere maler eller andre data som er lagret i skriveren, til datamaskinen (Windows)

Bruk P-touch Transfer Manager til å sikkerhetskopiere maler eller andre data som er lagret i skriveren, til datamaskinen. P-touch Transfer Manager installeres sammen med P-touch Editor 5.4, som kan være en tidligere versjon av P-touch Editor enn den du bruker for øyeblikket. Hvis du vil laste ned P-touch Editor 5.4, søker du etter det relevante tipset for Vanlige spørsmål og feilsøkingsupport.brother.com.

image
  • Sikkerhetskopierte maler og andre data kan ikke redigeres på datamaskinen.
  • Avhengig av skrivermodellen kan muligens ikke sikkerhetskopierte maler og data overføres mellom forskjellige modeller.
  1. Start P-touch Editor 5.4.
    Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

*Avhengig av datamaskinens operativsystem, er det ikke sikkert at Brother P-touch-mappen kan opprettes.

2. Åpne P-touch Transfer Manager-vinduet.
    Klikk på Fil>Overfør mal>Overfør.
  3. Koble datamaskinen til etikettskriveren, og slå på etikettskriveren.
    Skriverens modellnavn vises ved siden av et skriverikon i mappevisningen i P-touch Transfer Manager-vinduet.
  4. Velg skriveren du vil sikkerhetskopiere fra, og klikk på Sikkerhetskopiering.
    image
    En bekreftelsesmelding vises.
  5. Klikk på OK.

Det opprettes en ny mappe under skriveren i mappevisningen. Mappenavnet er basert på datoen og klokkeslettet til sikkerhetskopien. Alle skriverens maler og andre data overføres til den nye mappen og lagres på datamaskinen.