Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut overførte maler > Skrive ut overførte maler fra en database

Skrive ut overførte maler fra en database

Du kan overføre maler fra en database som er opprettet i P-touch Editor, til merkemaskinen, tilpasse teksten og deretter skrive ut de oppdaterte etikettene.
  1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Overførte maler], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge malen du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Skriv ut fra database], og trykk deretter på OK.
  5. Trykk på image, image, image eller image for å velge den første posten i området du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
    Den første posten markeres på LCD-skjermen.
  6. Trykk på image eller image for å velge den siste posten i området du vil skrive ut.
  7. Trykk på OK.
    Malene skrives ut.