Hjem > Skrive ut etiketter > Skrive ut overførte maler > Skrive ut overførte maler fra en database > Finne spesifikk informasjon i en mal i en database

Finne spesifikk informasjon i en mal i en database

1. Trykk på image.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Overførte maler], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge malen du ønsker å skrive ut, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Skriv ut fra database], og trykk deretter på OK.
    Den valgte databasen vises på LCD-skjermen.
  5. Skriv inn dataene eller navnet du ønsker å finne.
    Du kan for eksempel skrive "B" for å finne alle tegnstrenger som inneholder "B". Du kan skrive "BR" for å finne alle tegnstrenger som inneholder "BR".

Skriv inn så mange bokstaver eller tegn som det er behov for.

image
    • Hvis en streng inneholder tegnet du skrev inn, flyttes markøren på LCD-skjermen til innholdet og uthever det. Hvis innholdet ikke finnes, blir markøren stående i sin nåværende posisjon.
    • (PT-E310BT) Hvis du søker etter et tegn som finnes i flere felter i databasen, trykker du på image og deretter på image for å flytte til det neste feltet som inneholder tegnet. Tegnet utheves i feltet.
    • (PT-E510/PT-E560BT) Hvis du søker etter et tegn som finnes i flere felter i databasen, trykker du på image for å flytte til det neste feltet som inneholder tegnet. Tegnet utheves i feltet.
    • Trykk på image for å slette det siste tegnet i søkedataene dine. Markøren flyttes til det neste feltet som inneholder de gjenværende søketegnene.