Hjem > Opsætning af din labelprinter > Tilslut labelprinteren til en ekstern strømkilde

Tilslut labelprinteren til en ekstern strømkilde

VIGTIGT
For at beskytte og sikkerhedskopiere labelprinterens hukommelse må du IKKE frakoble labelprinteren fra den eksterne strømkilde, hvis du bruger den uden et batteri.

Tilslut til en stikkontakt ved brug af lysnetadapter til USB Type-C (ekstraudstyr)

image
  • Lysnetadapteren til USB Type-C er et valgfrit tilbehør.
  • Vi anbefaler, at du bruger Brother lysnetadapter til USB Type-C for at sikre høj ydeevne. Denne lysnetadapter er konfigureret til de nøjagtige krav til spænding og strømstyrke for denne Brother-maskine.
  1. Tilslut lysnetadapteren til USB Type-C til labelprinteren.
  2. Tilslut lysnetadapterstikket til en stikkontakt i nærheden (AC 100-240 V, 50/60 Hz).
    image

Tilslut til en computer med et USB Type-C-kabel

1. Kontrollér, at computeren er tændt.
  2. Tilslut labelprinteren til computeren med USB Type-C-kablet (medfølger).
    image
    1. Computer-USB-Port

5 V DC, 0,5 A eller højere

image
    For at udskrive labels skal der være isat et genopladeligt Li-ion-batteri, og printeren skal være tilsluttet en ekstern strømkilde.

Tilslut en USB-oplader med et USB Type-C-kabel

1. Tilslut USB-kablet til labelprinteren.
  2. Tilslut USB-kablet til en USB-oplader (medfølger ikke), og sæt opladeren til en strømkilde.
    image
    1. USB-oplader (medfølger ikke)

5 V DC, 0,5 A eller højere

image
    For at udskrive labels skal der være isat et genopladeligt Li-ion-batteri, og printeren skal være tilsluttet en ekstern strømkilde.