Fjern det genopladelige Li-ion-batteri

1. Sørg for, at labelprinteren er slukket. Hvis labelprinteren er tændt, skal du trykke og holde image nede for at slukke den.
  2. Stil printeren med forsiden nedad på en plan overflade. Tryk på dækselhaspen (1), og fjern det bageste dæksel (2).
    image
  3. Fjern det genopladelige Li-ion-batteri som vist med pilen.
    image
  4. Sørg for, at frigørelseshåndtaget (1) er i løftet position som vist.
    image
  5. Sørg for, at bagdækslets kroge (1) er sat korrekt i, og luk derefter bagdækslet.