Hjem > Opsætning af din labelprinter > Opladning af det genopladelige Li-ion-batteri

Opladning af det genopladelige Li-ion-batteri

Tips til opladning af det genopladelige Li-ion-batteri

Oplad det genopladelige Li-ion-batteri helt før brug.
image
  • Oplad det genopladelige Li-ion-batteri i et miljø med en temperatur på mellem 10°C og 35°C, da batteriet ellers ikke vil blive opladet.
  • For at forhindre forringelse af det genopladelige Li-ion-batteri vil opladning ikke finde sted, når den resterende opladning i batteriet er tilstrækkelig, selv om en ekstern strømkilde er tilsluttet.

Sådan sikrer du den højeste ydeevne og længste levetid for det genopladelige Li-ion-batteri:

• Brug eller opbevar ikke det genopladelige Li-ion-batteri på et sted, der er udsat for ekstremt høje eller lave temperaturer, da det kan blive ødelagt hurtigere.
  • Fjern det genopladelige Li-ion-batteri fra labelprinteren, når den skal oplagres i længere tid.
  • Opbevar de genopladelige Li-ion-batterier på et køligt og tørt sted uden direkte sollys.
  • Oplad batteriet hver sjette måned, hvis det oplagres i længere tid.

Opladning af det genopladelige Li-ion-batteri

Oplad det genopladelige Li-ion-batteri, så snart du har sat din labelprinter op.
  1. Sluk labelprinteren.
  2. Sørg for, at det genopladelige Li-ion-batteri er installeret korrekt.
  3. Gør et af følgende:
    • Brug lysnetadapteren til USB Type-C til at tilslutte labelprinteren til en stikkontakt.
    • Brug et USB Type-C-kabel til at tilslutte labelprinteren til din computer eller en kompatibel USB-oplader.
    image
    • Lysnetadapteren til USB Type-C er ikke inkluderet.
    • Opladning med et USB Type-C-kabel vil tage længere tid end med lysnetadapteren til USB Type-C.
    • USB-opladeren skal være 5 V 0,5 A eller højere.
    image
    Når batteriet er fuldt opladet, slukkes LED-indikatoren.
  4. Frakobl printeren fra strømkilden.

image
  • Når du bruger den dedikerede adapter, skal du oplade det genopladelige Li-ion-batteri i tre timer for at oplade batteriet helt.
  • Fjern IKKE det genopladelige Li-ion-batteri, mens du bruger labelprinteren med en USB-forbindelse (USB Type-C-kabel eller lysnetadapteren til USB Type-C). Hvis du gør det, kan labelprinteren lukke ned uventet.

Stop opladning af det genopladelige Li-ion-batteri

• For at stoppe opladningen af det genopladelige Li-ion-batteri skal du frakoble labelprinteren fra strømkilden.