Hjem > Rediger labels > Lav serialiserede labels > Lav labels med to serialiserede områder

Lav labels med to serialiserede områder

Lav labels med to serialiserede områder ved at indtaste mønsterteksten som vist.

• Indtastning af tekstmønster: A-W10
  • Serialiseret område: (1) og (2)
  • Resultat af udskrevet label:
    image

PT-E310BT

1. Indtast “A-W10“ med tastaturet.
  2. Tryk på image, og tryk derefter på image.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [Samtidig], og tryk derefter på OK.
  4. Angiv det første område (1), du ønsker at serialisere.
    1. Placer markøren til venstre for det første tegn i området, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge det sidste tegn i området, og tryk derefter på OK.
    (For (1) i dette eksempel skal du placere markøren til venstre for “A“ og trykke på OK to gange, da det første og sidste tegn er det samme).
    image
  5. Gentag det foregående trin for at angive det andet område (2), du ønsker at serialisere.
    image
  6. Tryk på image, image, image eller image for at indstille følgende parametre (for dette eksempel):
    • Angiv “4“ i [Antal] menuen.
    • Angiv “1“ i [Øget med] menuen.
    • Vælg [Norm] fra [Type] menuen.
    Når du har indstillet dem alle, skal du trykke på OK.
  7. Tryk på image.
    Du kan vælge [Alle], [Aktuel], eller [Område] som udskriftsindstilling.

PT-E510/PT-E560BT

1. Indtast “A-W10“ med tastaturet.
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image eller image for at vælge [Samtidig], og tryk derefter på OK.
  4. Angiv det første område (1), du ønsker at serialisere.
    1. Placer markøren til venstre for det første tegn i området, og tryk derefter på OK.
    2. Tryk på image eller image for at vælge det sidste tegn i området, og tryk derefter på OK.
    (For (1) i dette eksempel skal du placere markøren til venstre for “A“ og trykke på OK to gange, da det første og sidste tegn er det samme).
    image
  5. Gentag det foregående trin for at angive det andet område (2), du ønsker at serialisere.
    image
  6. Tryk på image, image, image eller image for at indstille følgende parametre (for dette eksempel):
    • Angiv “4“ i [Antal] menuen.
    • Angiv “1“ i [Øget med] menuen.
    • Vælg [Normal] fra [Type] menuen.
    Når du har indstillet dem alle, skal du trykke på OK.
  7. Tryk på image.
    Du kan vælge [Alle], [Aktuel], eller [Område] som udskriftsindstilling.