Hjem > Rediger labels > Lav serialiserede labels > Serialiserings-indstillinger

Serialiserings-indstillinger

Indstilling Beskrivelse

Antal

Vælg det antal labels, du vil lave.

Øget med

Vælg forøgelsesværdien for et tal eller bogstav.

Type

Vælg serialiserings-typen. Se eksemplerne nedenfor for nærmere oplysninger.

image
  • Under [Type]-indstillingen kan du vælge [Norm / Normal], [Oktal], [Dec / Decimal], eller [Hex].
  • [Oktal], [Dec / Decimal], samt [Hex] er ikke tilgængelige til stregkoder.
  • Inkrementelle ændringer af tal eller bogstaver baseret på den valgte [Type]-indstilling:

[Norm / Normal]

• image
    • image
    • image

[Oktal]

• image

[Dec / Decimal]

• image

[Hex]

• image
    • image