Hjem > Rediger labels > Lav serialiserede labels > Lav labels med et enkelt serialiseret område

Lav labels med et enkelt serialiseret område

Lav labels med et enkelt serialiseret område ved kun at indtaste én mønstertekst som vist.

• Indtastning af tekstmønster: A10
  • Serialiseret område: (1)
  • Resultat af udskrevet label:
    image

PT-E310BT

1. Indtast “A10“ med tastaturet.
  2. Tryk på image, og tryk derefter på image.
  3. Placer markøren til venstre for det første tegn i det område, du ønsker at serialisere, og tryk derefter på OK.
    image
  4. Tryk på image eller image for at vælge det sidste tegn i det område, du ønsker at serialisere, og tryk derefter på OK.
    image
  5. Tryk på image, image, image eller image for at indstille følgende parametre (for dette eksempel):
    • Angiv “4“ i [Antal] menuen.
    • Angiv “1“ i [Øget med] menuen.
    • Vælg [Norm] fra [Type] menuen.
    Når du har indstillet dem alle, skal du trykke på OK.
  6. Tryk på image.
    Du kan vælge [Alle], [Aktuel] eller [Område] som udskriftsindstilling.

PT-E510/PT-E560BT

1. Indtast “A10“ med tastaturet.
  2. Tryk på image.
  3. Placer markøren til venstre for det første tegn i det område, du ønsker at serialisere, og tryk derefter på OK.
    image
  4. Tryk på image eller image for at vælge det sidste tegn i det område, du ønsker at serialisere, og tryk derefter på OK.
    image
  5. Tryk på image, image, image eller image for at indstille følgende parametre (for dette eksempel):
    • Angiv “4“ i [Antal] menuen.
    • Angiv “1“ i [Øget med] menuen.
    • Vælg [Normal] fra [Type] menuen.
    Når du har indstillet dem alle, skal du trykke på OK.
  6. Tryk på image.
    Du kan vælge [Alle], [Aktuel] eller [Område] som udskriftsindstilling.