Hjem > Udskrivning af labels > Udskriv overførte databasedata

Udskriv overførte databasedata

Du kan overføre en database, der er konverteret til en CSV-fil, til din labelprinter, tilpasse din tekst, og udskriv derefter de opdaterede labels.
  • Sørg for, at den database, du overfører til din labelprinter, ikke har en skabelon tilknyttet.
  • Databasedataene importeres til hver labelprogramtype, i henhold til antallet af blokke og labels, der er angivet for hver type.
  • Hvis det valgte databaseområde er større end antallet af blokke og labels, der er angivet for hver labelprogramtype, importeres dataene, indtil det maksimale antal er nået.

Tabellen nedenfor viser de udskrevne resultater for hver labelprogramtype, når databaser som i de følgende eksempler importeres.

Eksempel 1 Eksempel 2
image
image
1,2 Valgt område i databasen
Labelprogramtype Metode til dataimport

Udskrevet resultat

< Eksempel 1 >

Udskrevet resultat

< Eksempel 2 >

Generelt

For hver label separat

image
image

Frontplade

For hver label separat

(Når der er angivet 2 blokke pr. label)

image

(Når der er angivet 2 blokke pr. label)

image

Kabelindpakning

For hver label separat

image
image

Kabelflag

For hver label separat

image
image

For hver blok separat

image
image

Patchpanel

For hver blok separat

image
image

Hulningsblok

For hver blok separat

image
image

PT-E310BT

1. Tryk på knappen for den labelprogramtype, du ønsker at udskrive.
  2. Tryk på image, og tryk derefter på image.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den database, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
    Den valgte database vises på displayet.
  4. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge den første post i det område, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image, image, image eller image for at vælge den sidste post i det område, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
    Posterne i det valgte område er fremhævet på displayet.
  6. Tryk på image.

PT-E510/PT-E560BT

1. Tryk på knappen for den labelprogramtype, du ønsker at udskrive.
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den database, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
    Den valgte database vises på displayet.
  4. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge den første post i det område, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image, image, image eller image for at vælge den sidste post i det område, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
    Posterne i det valgte område er fremhævet på displayet.
  6. Tryk på image.