Slet en overført skabelon

Når du sletter en overført skabelon, slettes den kun fra din labelprinter. Den slettes ikke fra P-touch Editor eller fra din database.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil slette, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Slet], og tryk derefter på OK.
    [Slet?]-Meddelelsen vises.
  5. Tryk på OK.