Hjem > Udskrivning af labels > Udskrive overførte skabeloner > Udskriv overførte skabeloner fra en database > Find specifikke oplysninger i en skabelon i en database

Find specifikke oplysninger i en skabelon i en database

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv fra database], og tryk derefter på OK.
    Den valgte database vises på displayet.
  5. Indtast de data eller det navn, du vil finde.
    Skriv f.eks. “B“ for at finde alle tegnstrenge, der indeholder “B“. Skriv “BR“ for at finde alle tegnstrenge, der indeholder “BR“.

Indtast så mange bogstaver eller tal som nødvendigt.

image
    • Hvis en streng indeholder det tegn, du har indtastet, flyttes markøren på displayet til det pågældende indhold og fremhæver det. Hvis indholdet ikke findes, forbliver markøren på sin nuværende position.
    • (PT-E310BT) Hvis det tegn, du søger efter, findes i flere felter i databasen, skal du trykke på image og derefter trykke på image for at gå til det næste felt, der indeholder tegnet. Tegnet bliver fremhævet i feltet.
    • (PT-E510/PT-E560BT) Hvis det tegn, du søger efter, findes i flere felter i databasen, skal du trykke på image for at gå til det næste felt, der indeholder tegnet. Tegnet bliver fremhævet i feltet.
    • Tryk på image for at slette det sidste tegn i dine søgedata. Markøren flyttes til det næste felt, der indeholder de resterende søgetegn.