Hjem > Udskrivning af labels > Udskrive overførte skabeloner > Udskriv overførte skabeloner fra en database

Udskriv overførte skabeloner fra en database

Du kan overføre skabeloner fra en database, der er oprettet i P-touch Editor, til din labelprinter, tilpasse din tekst og derefter udskrive de opdaterede labels.
  1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Overførte skabeloner], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den skabelon, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Udskriv fra database], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image, image, image eller image for at vælge den første post i det område, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
    Den første postlinje er fremhævet på displayet.
  6. Tryk på image eller image for at vælge den sidste postlinje i det område, du vil udskrive.
  7. Tryk på OK.
    Skabelonerne udskrives.