Hjem > Udskrivning af labels > Udskriv overførte databasedata > Rediger en overført database

Rediger en overført database

PT-E310BT

1. Tryk på image, og tryk derefter på image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge den database, du vil redigere, og tryk derefter på OK.
    Den valgte database vises på displayet.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den celle, du vil redigere, og tryk på og hold derefter OK nede.
  4. Rediger cellen, og tryk derefter på OK. Tryk på Esc, og tryk derefter på OK for at annullere redigeringen.
    image
    • Du kan tilføje eller slette et linjeskift.
    • Antallet af tilgængelige symboler, du kan bruge, er begrænset.
    • Hver celle kan indeholde op til fem linjer.
  5. Tryk på Esc.
    Dine ændringer i databasen er gemt.

PT-E510/PT-E560BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge den database, du vil redigere, og tryk derefter på OK.
    Den valgte database vises på displayet.
  3. Tryk på image eller image for at vælge den celle, du vil redigere, og tryk på og hold derefter OK nede.
  4. Rediger cellen, og tryk derefter på OK. Tryk på Esc, og tryk derefter på OK for at annullere redigeringen.
    image
    • Du kan tilføje eller slette et linjeskift.
    • Antallet af tilgængelige symboler, du kan bruge, er begrænset.
    • Hver celle kan indeholde op til syv linjer.
  5. Tryk på Esc.
    Dine ændringer i databasen er gemt.