Koti > Tarran muokkaaminen > Tarran pituuden asettaminen

Tarran pituuden asettaminen

Tarrojen pituus voi olla 30 - 300 mm. Kun valitset [Autom.], tarran pituus säädetään syötetyn tekstin määrän mukaan automaattisesti.

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Pituus].
  3. Määritä arvo painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Pituus], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Määritä arvo painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
    • Aseta tarran pituus kirjoittamalla haluamasi pituus numeronäppäimillä. Kun olet valmis, paina OK-painiketta.
  4. Voit palata tekstinsyöttönäyttöön painamalla image-painiketta.