Kehysten asettaminen

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse luokka painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse kehys painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Valitse luokka painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse kehys painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
image
Voit myös valita kehyksen kirjoittamalla sen numeron. Lisää tietoa imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja