Koti > Tarran muokkaaminen > Merkkimääritteiden asettaminen > Tyylin automaattisen sovituksen asettaminen

Tyylin automaattisen sovituksen asettaminen

Voit pienentää tekstin koon tarran pituuteen sopivaksi.

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tyylin autom. sovitus], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Asetus
    Kuvaus
    Tekstin koko
    Tekstin kokonaiskokoa pienennetään niin, että teksti mahtuu tarran sisään.
    Tekstin leveys
    Tekstin leveys pienennetään x 1/2- tai x 2/3-kokoasetuksen mukaiseksi, jotta se mahtuu tarran sisään. Jos haluat lisätietoja odotetusta tulostemuodosta imageimage Liittyvät aiheet
  4. Paina OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Asetukset], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Tyylin autom. sovitus], ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista painamalla image tai image:
    Asetus
    Kuvaus
    Tekstin koko
    Tekstin kokonaiskokoa pienennetään niin, että teksti mahtuu tarran sisään.
    Tekstin leveys
    Tekstin leveys pienennetään x 1/2- tai x 2/3-kokoasetuksen mukaiseksi, jotta se mahtuu tarran sisään. Jos haluat lisätietoja odotetusta tulostemuodosta imageimage Liittyvät aiheet
  5. Paina OK-painiketta.