Koti > Tulosta tarroja > Leikkausasetuksen valitseminen

Leikkausasetuksen valitseminen

Valitse jokin useista sisäänrakennetuista vaihtoehdoista, jotta voit määrittää, miten tarratulostin leikkaa tarrasi.

PT-D410

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image valitaksesi asetuksen [Leikk. asetus].
  3. Paina image tai image valitaksesi [Kapea margin.]-, [Leveä marg.]-, [Ketju]-, [Ei leikk.]- tai [Erik.- nauha]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.

PT-D460BT

1. Paina image -painiketta.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Leikk. asetus], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai image valitaksesi [Kapea marg.]-, [Leveä marg.]-, [Ketju]-, [Ei leikk.]- tai [Erikoisnauha]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.