Koti > Tulosta tarroja > Leikkausasetuksen valitseminen > Nauhan leikkaamisasetukset

Nauhan leikkaamisasetukset

Nämä visuaaliset kuviot edustavat Asetukset-taulukossa tarran osia siten kuin Esimerkki-sarakkeessa esitetään.
image
Tulostusalue
image
Marginaali
image
Laminaatin marginaali
Asetus
Kuvaus
Esimerkki
Kapea margin.

Ensin tulostetaan 23 mm:n marginaali. Sen jälkeen tulostetaan kukin tarra niin, että tekstiä ennen ja tekstin jälkeen on 2 mm:n marginaali.
  • Kun tarrapituus on vähintään noin 23 mm
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
  • Kun tarrapituus on enintään noin 23 mm
    image
    1. Noin 23 mm
    2. 2 mm
Leveä marg.

Kokonaismarginaali (laminaatin marginaali + tarran marginaali) on 25 mm kummallakin puolella tarraa.

image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
Ketju

• Valitse tämä asetus, kun tulostat useita tarroja käyttäen mahdollisimman pieniä marginaaleja.
  • Syötä nauhaa ennen nauhaleikkurin käyttämistä, tai muutoin osa tekstistä saattaa leikkaantua pois. Älä yritä vetää nauhaa, sillä muutoin tarranauhakasetti voi vioittua.
  • Ensin tulostetaan 23 mm:n marginaali. Sen jälkeen tulostetaan kukin tarra niin, että tekstiä ennen ja tekstin jälkeen on 2 mm:n marginaali.
image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
  3. Leikkauskohta
Ei leikk.

• Valitse tämä asetus, kun tulostat useita kopioita tarrasta tai kun käytät silitettäviä kangasnauhoja tai muita erikoisnauhoja, joita ei voi leikata tarratulostimen nauhaleikkurilla.
  • Syötä nauhaa ennen nauhaleikkurin käyttämistä, tai muutoin osa tekstistä saattaa leikkaantua pois. Älä yritä vetää nauhaa, sillä muutoin tarranauhakasetti voi vioittua.
  • Kun käytetään erikoisnauhoja, joita ei voida leikata tarratulostimen nauhaleikkurilla, poista tarranauhakasetti tarratulostimesta ja leikkaa nauha saksilla.
image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
Erik.- nauha
  • Valitse tämä asetus, kun käytät erikoisnauhaa.
image
  1. Noin 23 mm
  2. 2 mm
image
  • Kun leikkausasetukseksi on määritetty [Ei leikk.] tai [Ketju], leikkauskohta asetetaan tulostusalueen keskelle viimeisen tarran tulostamisen jälkeen. Kun [Aloit. syöttö?] tulee näkyviin nestekidenäyttöön, syötä nauhaa painamalla OK-painiketta. Voit palata tekstinsyöttönäyttöön painamalla image -painiketta.

• Kun leikkausasetukseksi on asetettu [Kapea margin.], [Leveä marg.] tai [Ketju], [Leikkaa nauha tai jatka painamalla Enter.] -sanoma tulee näkyviin tulostuksen jälkeen ja tarratulostin siirtyy leikkaustaukotilaan. Voit leikata nauhan [Leikk. asetus]-asetuksessa määrittämästäsi kohdasta painamalla nauhaleikkurin vipua.