Peilikuvatulostus

PT-D410

Käytä läpinäkyvää nauhaa [Peilikuva]-toiminnossa, jotta tarrat voidaan lukea oikein kääntöpuolelta, kun ne liimataan lasiin, ikkunoihin tai muihin läpinäkyviin pintoihin.
image
image
image
  1. Paina image ja image.
  2. Paina image tai image valitaksesi [Peilikuva]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai OK.

PT-D460BT

Käytä läpinäkyvää nauhaa [Peili- kuva]-toiminnossa, jotta tarrat voidaan lukea oikein kääntöpuolelta, kun ne liimataan lasiin, ikkunoihin tai muihin läpinäkyviin pintoihin.
image
image
image
  1. Paina image ja image.
  2. Paina image tai image valitaksesi [Peilikuva]-asetuksen ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Paina image tai OK.