Koti > Tulosta tarroja > Tarrojen tulostaminen > Peräkkäinen tulostus

Peräkkäinen tulostus

Tällä toiminnolla voit luoda tarroja, joilla on peräkkäin järjestetyt numerot tai kirjaimet, yhdestä tarramuodosta.

image
image

PT-D410

1. Paina image ja image.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Numerointi], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse aloituskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse lopetuskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.

PT-D460BT

1. Paina image ja image.
  2. Paina image tai image, jolloin näyttöön tulee [Nume- rointi], ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse aloituskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Valitse lopetuskohta painamalla image tai image ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse tulostettavien tarrojen määrä painamalla image tai image ja paina sitten image tai OK.