Hjem > Rediger en label > Indstil labellængde

Indstil labellængde

Labels kan være mellem 30 mm og 300 mm i længden. Når du vælger [Auto], justeres labellængden automatisk afhængigt af den mængde tekst, der er indtastet.

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Længde].
  3. Tryk på image eller image for at indstille en værdi, og tryk derefter på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Længde], og tryk derefter på OK.
  3. Gør et af følgende:
    • Tryk på image eller image for at indstille en værdi, og tryk derefter på OK.
    • Indstil labellængden ved at indtaste den ønskede længde ved hjælp af taltasterne. Tryk på OK, når du er færdig.
  4. Tryk på image for at gå tilbage til tekstindtastningsskærmen.