Hjem > Rediger en label > Indstil labellængde > Indstilling af rammer

Indstilling af rammer

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge en kategori, og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge en ramme, og tryk derefter på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at vælge en kategori, og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image, image, image, eller image for at vælge en ramme, og tryk derefter på OK.
image
Du kan også vælge en ramme ved at indtaste rammenummeret. Mere information imageimage Relaterede informationer