Hjem > Rediger en label > Indstilling af tegnattributter > Indstil automatisk tilpasning

Indstil automatisk tilpasning

Du kan reducere tekststørrelsen, så den passer til labellængden.

PT-D410

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Aut. Tilpasningsstil], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Tekststørrelse
    Den samlede tekststørrelse formindskes, så den passer til labelen.
    Tekstbredde
    Tekstbredden reduceres til størrelsen af x 1/2 eller x 2/3 -indstillingen for at passe til labelen. For det forventede output imageimage Relaterede emner
  4. Tryk på OK.

PT-D460BT

1. Tryk på image.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Indstill.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Aut. Tilpasningsstil], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge en af følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Tekststørrelse
    Den samlede tekststørrelse formindskes, så den passer til labelen.
    Tekstbredde
    Tekstbredden reduceres til størrelsen af x 1/2 eller x 2/3 -indstillingen for at passe til labelen. For det forventede output imageimage Relaterede emner
  5. Tryk på OK.