Hem > Felsökning > Om du har problem med maskinen

Om du har problem med maskinen

Detta kapitel förklarar hur du löser vanliga problem som du kan stöta på när du använder skrivaren. Om du får problem med skrivaren kontrollerar du först att du har utfört följande åtgärder på ett korrekt sätt:

• Anslut skrivaren till en dator med en USB-kabel eller installera batteriet.
  • Anslut nätadaptern (tillval). Mer information imageimage Närliggande information
  • Anslut biladaptern (tillval). Mer information imageimage Närliggande information
  • Ta bort skyddsemballaget från skrivaren.
  • Installera och välj korrekt skrivardrivrutin. Mer information imageimage Liknande ämnen
  • Anslut skrivaren till en dator eller mobil enhet. Mer information imageimage Närliggande information
  • Stäng luckan till rullesutrymmet helt.
  • Sätt i media korrekt. Mer information imageimage Närliggande information

Om du fortfarande har problem finns information i imageimage Närliggande information Om du, efter att ha läst avsnitten ändå inte kan lösa problemet går du till Brother support webbsida på support.brother.com.