Hem > Installera programvara > Ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet > Ansluta skrivaren till en mobil enhet med hjälp av NFC (Android)

Ansluta skrivaren till en mobil enhet med hjälp av NFC (Android)

Standardinställningar för parkoppling kommer att variera beroende på din modell och region.
  1. Bekräfta att skrivarens Bluetooth-inställningar samt att den mobila enhetens Bluetooth- och NFC-inställningar har aktiverats.
  2. Vidrör skrivaren med din mobila enhet.
    image
    image
    • Skrivarens Bluetooth-läge måste vara inställt på [Klassisk & LE], [Klassiskt] eller [Låg energi].
    • Alla Android-enheter går inte att ansluta till skrivaren.