Hem > Installera programvara > Ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet > Anslut skrivaren till en dator med Bluetooth-anslutning

Anslut skrivaren till en dator med Bluetooth-anslutning

Följ tillverkarens rekommendationer för de Bluetooth-utrustade enheterna (datorer och mobila enheter) eller Bluetooth-adaptern, och installera nödvändig maskin- och programvara.

1. Tryck på knappen Menu / image (Välj) för att välja [Bluetooth]-menyn och tryck sedan på knappen image (Mata) / OK.
  2. Välj [På/av]-menyn och tryck sedan på knappen image (Mata) / OK. Välj [].
  3. Identifiera skrivaren i hanteringsprogramvaran för Bluetooth.
    Välj skrivarnamnet (där XXXX är de fyra sista siffrorna i skrivarens serienummer). Du hittar serienummeretiketten undertill på skrivaren.
    Bluetooth-kommunikationen är nu tillgänglig.
OBS
  • Du kan även ändra skrivarens kommunikationsinställningar med hjälp av Printer Setting Tool. Mer information imageimage Närliggande information
  • Som standard är Bluetooth-läget inställt på [Klassisk & LE], så att två identiska Bluetooth-namn (för Klassisk och Låg energi) kan visas på Android-enhetens Bluetooth-meny.
  • Om lösenkoden visas på LCD-skärmen när du ansluter kontrollerar du att det är samma som på datorn eller din mobila enhet. Tryck sedan på knappen OK.
  • Vi rekommenderar att du ställer in en ny Bluetooth-PIN-kod med Printer Setting Tool för att skydda skrivaren från oauktoriserad åtkomst.