Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Överföra mallar som skapats på en dator till skrivaren med en mobil enhet

Överföra mallar som skapats på en dator till skrivaren med en mobil enhet

Kontrollera att du har installerat Mobile Transfer Express på din mobil.

Använd P-touch Transfer Manager för att spara malldata som skapats med P-touch Editor i BLF- eller PDZ-format. Använd Mobile Transfer Express för att skicka den sparade filen från din mobila enhet till skrivaren och skriva ut den.

1. Spara malldata med P-touch Transfer Manager.
    image
    Mer information imageimage Närliggande information
  2. Gör något av följande:
    • Spara filen med en molnlagringstjänst och använd sedan den mobila enhetens delningsfunktion för att dela filen.
    • Skicka filen som en e-postbilaga från datorn till den mobila enheten och spara sedan filen på den mobila enheten.
  3. Anslut skrivaren till den mobila enheten och starta sedan Mobile Transfer Express.
    Malldata visas.
  4. Välj den mall du vill skriva ut och överför mallen till skrivaren.
    image
    Om du vill hämta en fil från en molnlagringstjänst till din mobila enhet ska du ansluta den mobila enheten med infrastrukturläge. Genom att ansluta mobilen till skrivaren med infrastrukturläget kan du även snabbt överföra nedladdade filer (endast BLF-filer).