Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Översikt över AirPrint

Översikt över AirPrint

Relaterade modeller:RJ‑3250WB

AirPrint är en utskriftslösning för Apples operativsystem med vilken du trådlöst kan skriva ut foton, e-post, webbsidor och dokument från en iPad, iPhone och iPod touch utan att du behöver installera någon drivrutin.

Mer information hittar du på Apples webbplats.

image

När en artikel är märkt med märkningen "Works with Apple" betyder att den har utformats för att fungera specifikt med den teknik som anges i märkningen, och att det är certifierat av utvecklaren enligt Apples kvalitetsstandarder.