Hem > Skriva ut etiketter med mobila enheter > Tillgänglig programvara

Tillgänglig programvara

(RJ-3250WB) Brother erbjuder diverse program som du kan använda med skrivaren, bland annat program för att skriva ut direkt från din iPhone, iPad, iPod touch samt mobila Android-enheter. Dessutom finns program för att trådlöst överföra data, som mappar, symboler och databaser som skapas med en dator till din fristående skrivare.

(RJ-3230B) Brother erbjuder flera program för användning med skrivaren, inklusive program för att skriva ut direkt från dina mobila iPhone-, iPad-, iPod touch- och Android-enheter.

För mer information om tillgängliga mobilapplikationer för din skrivare, besök https://support.brother.com/g/d/f5f9

Apple-enheter

Programvara Funktioner

Print SDK

Hämta paketet för programvaruutveckling (SDK) från Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Med det här programmet kan du använda en mobil enhet till att hämta databaser och etikettdata som skapats på en dator med P-touch Editor och sparats i en molntjänst, och sedan överföra dem till skrivaren. Ladda ner denna kostnadsfria Brother-app från App Store.

AirPrint

(RJ-3250WB)
Används till att skriva ut från en Apple-enhet (iPad, iPhone eller iPod touch) utan att installera ytterligare programvara.

Mobile Deploy

Gör det möjligt att genomföra uppdateringar för inställningar och firmware till skrivare med en mobil enhet.

Den här programvaran skickar uppdateringsfiler till skrivaren som är överförda till DropBox eller en HTTP(S)-server till utvalda skrivare. Ladda ner denna kostnadsfria Brother-app från App Store.

Android-enheter

Programvara Funktioner

Print SDK

Hämta paketet för programvaruutveckling (SDK) från Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Med det här programmet kan du använda en mobil enhet till att hämta databaser och etikettdata som skapats på en dator med P-touch Editor och sparats i en molntjänst, och sedan överföra dem till skrivaren. Denna kostnadsfria Brother-app kan hämtas från Google Play™.

Print Service Plugin

Används till att skriva ut från en Android-enhet utan att installera ytterligare programvara.

Mobile Deploy

Gör det möjligt att genomföra uppdateringar för inställningar och firmware till skrivare med en mobil enhet.

Den här programvaran skickar uppdateringsfiler till skrivaren som är överförda till DropBox eller en HTTP(S)-server till utvalda skrivare. Denna kostnadsfria Brother-app kan hämtas från Google Play™.