Skapa överföringsfiler och överföringspaketfiler (Windows)

Använd P-touch Transfer Manager till att spara malldata som skapats med P-touch Editor i BLF- eller PDZ-format, och överför dessa filer i det här formatet till en skrivare från en dator eller mobil BLF PDZ.

Du kan även skriva ut filer i BLF-format med masslagringsläge.

image

Mallöverföringsmetod Filformat

Från en mobil enhet

(Med Mobile Transfer Express)

via USB PDZ
via Wi-Fi (RJ-3250WB) BLF
via Wireless Direct (RJ-3250WB) BLF
via Bluetooth PDZ
Masslagring BLF
Från en dator P-touch Transfer Express PDZ
Masslagring BLF

1. Skapa mallen med hjälp av P-touch Editor och överför den sedan till P-touch Transfer Manager.
    image
    • Mer information imageimage Närliggande information
    • När du överför en ny mall ser du till att du anger ett nyckeltilldelningsnummer (i P-touch Transfer Manager) som inte används för närvarande. Om det specificerade Tilldelningskod-numret redan används, kommer den befintliga mallen att skrivas över med den nya.
  2. Utan att ansluta skrivaren till datorn markerar du mappen Konfigurationer i fönstret P-touch Transfer Manager och markerar sedan mallen du vill spara.
    image
    Du kan välja flera mallar samtidigt.
  3. Klicka på Arkiv>Spara överförd fil.
    OBS
    Knappen Spara överförd fil visas när skrivaren är frånkopplad från datorn eller offline.
    image
    • Om du klickar på knappen Spara överförd fil efter att du har valt Konfigurationer sparas alla mallar i mappen som överföringsfil (BLF) eller överföringspaketfil (PDZ).
    • Du kan kombinera flera mallar i samma överföringsfil (BLF) eller överföringspaketfil (PDZ).
  4. Markera det mallformat du vill ha i fältet Filformat, ange sedan namnet och spara mallen.