Hem > Installera programvara > Ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet > Ansluta skrivaren till en dator med Bluetooth-anslutning

Ansluta skrivaren till en dator med Bluetooth-anslutning

Relaterade modeller: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883

Följ tillverkarens rekommendationer för de Bluetooth-utrustade enheterna (datorer och mobila enheter) eller Bluetooth-adaptern, och installera nödvändig maskin- och programvara.

OBS

• Du kan också använda Printer Setting Tool för att ändra skrivarens kommunikationsinställningar.

Mer information imageimage Liknande ämnen: Kommunikationsinställningar i Printer Setting Tool (Windows).

Mer information imageimage Liknande ämnen: Ändra skrivarinställningar med Printer Setting Tool (Mac).

• Vi rekommenderar att du ställer in en ny Bluetooth-PIN-kod med Printer Setting Tool för att skydda skrivaren från oauktoriserad åtkomst.

PJ-862/PJ-863

1. Tryck på Bluetooth-knappen image på skrivaren för att aktivera Bluetooth-funktionen.
    Bluetooth-indikatorn image börjar blinka blått image var tredje sekund.
  2. Använd enhetens Bluetooth-hanteringsprogramvara för att hitta skrivaren. Välj skrivarens namn.
När anslutningen har upprättats lyser Bluetooth-indikatorn image blått image.

PJ-883

1. Tryck på Bluetooth- och Wi-Fi-knappen image på skrivaren för att aktivera Bluetooth-funktionen.
    • Se till att Bluetooth- och Wi-Fi-indikatorn image börjar blinka blått image eller cyan image var tredje sekund.
    • Om Bluetooth- och Wi-Fi-indikatorn image blinkar grönt image håller du Bluetooth- och Wi-Fi-knappen intryckt image i cirka tre sekunder. Den blinkande färgen ändras varje gång du håller Bluetooth- och Wi-Fi-knappen intryckt image.
  2. Använd enhetens Bluetooth-hanteringsprogramvara för att hitta skrivaren. Välj skrivarens namn.
När anslutningen har upprättats lyser Bluetooth- och Wi-Fi-indikatorn image blått image eller cyan image.