Hem > Installera programvara > Ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet > Ansluta skrivaren till en mobil enhet med hjälp av NFC (Android)

Ansluta skrivaren till en mobil enhet med hjälp av NFC (Android)

Relaterade modeller: PJ‑862 / PJ‑863 / PJ‑883
  1. Bekräfta att skrivarens Bluetooth-inställningar samt att den mobila enhetens Bluetooth- och NFC-inställningar har aktiverats.
  2. Rör din mobila enhet mot NFC-symbolen på skrivaren.
    image
    image
    • Alla Android-enheter går inte att ansluta till skrivaren. Läs bruksanvisningen för din mobila enhet för mer information.