Hem > Konfigurera din skrivare > Slå på eller stäng av skrivaren

Slå på eller stäng av skrivaren

Slå på skrivaren

1. Använd ett fulladdat batteri eller anslut skrivaren till ett nät- eller DC-uttag för att förse skrivaren med ström.
  2. Tryck och håll in strömbrytaren image (a).
    Power-indikatorn (b) lyser grönt image (om skrivaren är ansluten till ett nät- eller DC-uttag) eller orange image (om du använder ett uppladdningsbart litiumjonbatteri).
    PJ-822/PJ-823

image

PJ-862/PJ-863/PJ-883

image

1. image Strömbrytare
    2. Power-indikator

Stäng av skrivaren

• Tryck och håll in strömbrytaren image tills ström- och statusindikatorerna lyser orange image, sedan släcks alla LED.
    OBS
    När du stänger av skrivaren får du INTE ta bort batteriet eller koppla bort nätadaptern eller biladaptern förrän ström- och status-indikatorerna slocknar.